fredag den 30. marts 2012

Natur billeder

Lige nogle billeder fra den skønne natur i Hviding :) Ville ønske solen snart kom tilbage!! 






torsdag den 29. marts 2012

Guld bryllup og kæpheste

Ej hvor skulle jeg tidligt op i morges, eller det synes jeg ihvertfald. Jeg skulle ud og tage billeder til morgen sang ved et ægtepar der havde Guld bryllup, der skulle tages billeder af gæsterne, porten og ellers bare stemnings billeder.
Det var rigtig hyggeligt, der var nok omkring 60 mennesker der kom for at ønske parret tillykke.
50 år, det er altså virkelig også lang tid at være sammen!!
Er kommet helt i kærligheds humør, ser mere og mere frem det de brylluper jeg skal med til om ikke så længe.. I sommer ferien skal jeg tage billeder til et Bryllup, det er virkelig noget jeg ser meget frem til. Men der ligger også et ret stort pres på mig, for folk har ret store forventninger til deres bryllups billeder, hvilket virkelig også er forståeligt!
Så det er bare med at øve en masse inden på andre par, så jeg kan prøve nogle forskellige ting ad inden den store dag..


Noget sjovt jeg faldt over i dag på vej ned til morgen sang, var da jeg kørte forbi en gård hvor de har vild mange heste. Fik min mor øje på, at der var en kæphest ude ved vejen, med et føl i munden. Det må jeg sige er opfindsomt, isteden for en normal stork med en baby, så en hest med føl :) Kunne ikke lade værre med at få min mor til at holde ind, så jeg kunne få taget billeder af det!

onsdag den 28. marts 2012

'I Danmark er jeg født'

I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme.. jeg må indrømme jeg tit drømmer mig til, at Danmark havde en mere special natur, eks mit første år på efterskole, var vi på stortur til Kroatien. Det var så utrolig flot der nede, og mit andet år var vi i Syd Frankrig, naturen der var også ubeskrivelig smuk!!
Hvor kunne det være dejligt med den samme natur her hjemme, så ville jeg slet ikke kunne ligge mit kamera fra mig, men sådan er der desværre ikke..
Min familie og jeg er kun for et år siden flyttet ud på vores drømme gård, godt nok er det kun omkring 700 meter fra hvor vi boede før. Men hvor er det bare en forandring! selvom vi kun er flyttet så kort, har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor flot den danske natur egentlig er!!

Jeg bruger rigtig meget tid, på at gå ture med min dejlige hund, selvom det næsten altid er den samme rute jeg går, for jeg altid øje på noget nyt at tage billeder af. Især når man går på forskellige tidspunkter. Jeg elsker især at gå ture på det tidspunkt solen er ved at gå ned. Fordi solen sender så smukke farver hen over himmelen, som giver et utrolig fedt baggrund til de motiver man nu finder.


 
 De to første billeder, har jeg taget på en af mine mange gå ture i Hviding natur, men det næste har jeg taget sidste år, da jeg var på bibelcamping i Haderslev. Campingpladsen ligger virkelig tæt på både en havn og strand. Ved havnen har man virkelig en vild go udsigt og gode muligheder til at tage flotte billeder af sol nedgange. En sol ned gang er virkelig flot bare i sig selv, men jeg foretrækker at have noget i for grunden, jeg synes det giver mere liv på billedet, og bare en rigtig go effekt..


tirsdag den 27. marts 2012

Første indlæg - nogensinde!

Uha, mit første indlæg - nogensinde!

Jeg prøver på at blive noget inde for fotografi, så er begyndt at tage en masse billeder! Jeg tager billeder af næsten alt hva' jeg kommer i nærheden af.. men, det jeg bedst kan li at fotografere, er nok af mennesker og dyr.. Her i weekenden var jeg ude, og tage billeder for første gang af et kæreste par. Det var nogle af mine efterskole venner, som havde årsdag. (hvilket er vild flot, eftersom de bor utrolig langt fra hinaden, hun bor på Bornholm, og han i sønderjylland)!
Nåh men, noget af det bedste var, at de var villige til at gøre alt mulig jeg bad dem om, eks fik jeg dem til at hoppe rundt, sidde stille, ligge på jorden, smilie til de næsten fik krampe i kinderne, og hvad jeg ellers kunne finde på. Jeg synes da også vi fik nogle ret gode billeder ud af det.
Noget af det, der virkelig er med til at gøre et billed godt, er at fotografen og 'modelen' kan arbejde sammen.


Et af mine yndlings billeder fra den dag er nok, hvor de sidder på vejen sammen, hvor jeg ligger ned, og tager billedet op mod dem. Og ellers er jeg virkelig også, vild med et billede jeg tog ude i haven ved et træ, hvor de sidder op ad hinanden.. Jeg må sige, jeg synes virkelig de ser ud til at være glade for hinanden :) Skønt at se!!